AUTO INCOME

Kami Pelawa Anda Guna Sistem Auto Income Untuk Dapatkan Duit Sampingan TIAP-TIAP BULAN

SISTEM AUTOINCOME

AutoIncome adalah salah satu sistem penajaan autodownline. Di mana ia membantu anda untuk membuat penajaan. Bukan sekadar limpahan downline malah anda akan menjana pendapatan pasif beribu ringgit setiap bulan. Yang menariknya semua orang mampu memiliki sistem Autoincome ini untuk menjalankan perniagaan walaupun hanya dari rumah sahaja.

DUDUK DI RUMAH PUN DAPAT DUIT!! MENARIK TAK???

POTENSI DAN PERANAN AUTOINCOME

Tujuan utama sistem AutoIncome ini adalah untuk:

Membantu anda membuat penajaan
Membantu anda berbisnes secara online
Menjadi sumber pendapatan kedua anda
Memberi manfaat untuk semua pengguna telefon bimbit dengan sistem Autoincome.

Caranya mudah sahaja:

Anda daftar di Autoincome
Anda promote LINK ID anda
Anda dapat limpahan network
Komisen masuk setiap bulan

Bayangkan potensi anda menggunakan sistem autoincome jika semua duplikasi 5 anda telah penuh dengan rangkaian anda topup RM60 setiap bulan.

♦ Level 1 - 10%

5 org X Rm60 X 10℅ = Rm30

♦ Level 2 - 3%

25 org X Rm60 X 3% = Rm45

♦ Level 3 - 13%

125 org X Rm60 X 13% = Rm975

Jumlah pendapatan anda setiap bulan ialah RM1050 atau terus meningkat!

Anda juga akan mendapat data percuma hasil dari topup anda sendiri.

Topup Rm30 anda dapat 1GB percuma tanpa tolak kredit.
Kredit anda masih berbaki Rm30 dan anda boleh melanggan data 1GB dengan hanya Rm28 sahaja.

Murah kan?

Pendek kata anda dapat ( 2GB Data dengan hanya topup RM30 ). Guna telefon, dapat data percuma dan pendapatan pasif setiap bulan. Memang berbaloi.

Setelah anda menggunakan sistem AutoIncome ini, anda akan diberi ID Keahlian oleh sistem untuk tujuan promosi. Anda juga disarankan untuk promosi Link ID anda untuk mempercepatkan tajaan anda dalam penggunaan sistem AutoIncome ini.

Anda juga boleh MEMPERKENALKAN sistem AutoIncome ini pada sesiapa sahaja pengguna telefon bimbit sama ada keluarga, saudara mara, rakan-rakan dan pengguna telefon seluruh Malaysia.

INSENTIF TAMBAHAN

Sekiranya anda telah lengkap memenuhi semua level anda

Level 1 - 5

Level 2 - 25 orang

Level 3 - 125 orang

Anda berpeluang untuk dinaiktaraf menjadi Junior Centre.

PENTING: Selepas itu anda boleh memohon pada admin untuk melengkapkan sekali lagi duplikasi anda dengan penambahan rangkaian di level 1 anda sebanyak 5 orang. Ia akan menjadikan duplikasi penajaan anda menjadi:

Level 1 - 10

Level 2 - 50 orang

Level 3 - 250 orang

Di sini anda akan berpeluang untuk naiktaraf Service Centre.

Anda tak perlu keluarkan sesen pun untuk upgrade ranking.

NAIKTARAF PERCUMA!!

PERANAN ANDA

Anda cuma perlu membuat pembayaran untuk kami ( sekali sahaja ) dan WAJIB mengikuti prosedur atau langkah-langkah untuk PEMBAYARAN yang telah ditetapkan. Kegagalan anda untuk mengikuti langkah-langkah tersebut akan merumitkan pendaftaran keahlian sistem Autoincome dan pendaftaran simkad anda. Selepas itu sistem AutoIncome pula akan mengaktifkan keahlian anda serta menguruskan penajaan rangkaian anda. Kami akan ambil alih semua tugasan

penghantaran produk
pendaftaran rangkaian
pengurusan rangkaian
tambah nilai setiap bulan secara automatik

Komisen atau pendapatan anda akan terus dimasukkan ke dalam bank akaun anda setiap bulan.

GUNA TELEFON PUN DAPAT DUIT!!!

PRODUK SIM KAD

Produk simkad adalah produk keperluan kerana semua pengguna telefon bimbit menggunakan simkad. Maka, wujudnya Simkad ToneExcel untuk membantu pengguna telefon menjana pendapatan sampingan walau dimana jua tanpa perlu membuka premis untuk menjalankan bisnes ini. Bisnes ini anti kemelesetan ekonomi dan tidak bermusim juga berpotensi menjana pendapatan anda tanpa henti setiap bulan. Dengan menggunakan sistem Autoincome tugasan anda akan menjadi ringkas, cepat, berkesan dan mudah digunakan untuk membantu anda menjana pendapatan sampingan. Sistem ini menggunakan platform Simkad ToneExcel sebagai produk sumber pendapatan dalam bisnes ini memandangkan ToneGroup Sdn Bhd tidak pernah gagal membayar komisen kepada lebih 2 juta keahlian sejak 2009.

MODAL RENDAH

Modal keahlian adalah RM110 sekali seumur hidup. Anda akan dapat:
Sistem AutoIncome yang efektif
Sekeping simkad Tone Excel
Link website ID.
Sistem pengurusan oleh kami dan sistem.
Kredit percuma RM30 untuk pertama kali daftar dan topup RM30 percuma bulan ke 2.
Sekiranya sistem ini berjaya mendapatkan pelanggan untuk anda pada bulan ke-3 dan komisen anda telah melebihi RM100, kami akan menggunakan komisen yang anda perolehi untuk untuk menampung topup telefon anda setiap bulan sebanyak RM60 sehingga RM100 secara auto-topup bergantung kepada jumlah komisen yang telah anda perolehi.
Anda tidak memerlukan modal perniagaan beribu-ribu ringgit dan pening kepala untuk mencari premis bagi menjalankan perniagaan ini.

FAKTA PENGGUNA TELEFON BIMBIT

1. Telefon bimbit adalah salah satu keperluan harian dimana kita telah menggunakannya sejak bertahun-tahun tetapi apakah pulangan ia kepada anda?

2. Purata pengguna telefon bimbit setiap hari meningkat dari tahun ke tahun.

3. Selama bertahun-tahun kita mengguna telefon bimbit dan disebabkan ia adalah keperluan harian anda, membayar topup atau bil telah menjadi beban pada anda. Jika sistem autoincome ini dapat membantu anda meringankan beban tersebut, sanggupkah anda mengambil peluang ini?

4. Sampai bila sanggup menanggung beban berikut sedangkan kita sendiri tidak tahu sampai bila kita harus guna telefon bimbit?

DAFTAR SEKARANG !

Sila lengkapkan borang berikut:
Nama penuh
E-mail
No telefon
 

Website ini dibawakan oleh:  Nor Saidin Bin Jaafar

No telefon:  0182042268 (whatsapp/wechat/sms/call)


Login Ahli >>

autoincome2u.net © 2017